«Διαιωνίζει τα κοινωνικά ελλείμματα ο νέος Προϋπολογισμός»

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2003 18:24
A- A A+

Κριτική στην κυβέρνηση ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή τη σημερινή έγκριση του προσχεδίου του προϋπολογισμού από το υπουργικό συμβούλιο.

Το ΚΚΕ τονίζει ότι ο «φετινός κρατικός προϋπολογισμός είναι αντιλαϊκός, εκφράζει την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία, όταν λέει κοινωνική πολιτική, εννοεί την ελεημοσύνη και το μοίρασμα της φτώχειας».

«Ο νέος προϋπολογισμός διαιωνίζει την υποχρηματοδότηση και τα κοινωνικά ελλείμματα που πλήττουν την παιδεία, την υγεία, την κοινωνική προστασία και το περιβάλλον. Θυσιάζει βασικές κοινωνικές ανάγκες και αναπτυξιακούς στόχους στον βωμό της «μαύρης τρύπας» του Ολυμπιακού ελλείμματος και των μεγάλων καθυστερήσεων στην υλοποίηση του Γ' ΚΠΣ», πείθουν για του λόγου το αληθές, αναφέρει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό προεκλογικό και εικονικό, που προσπαθεί να ωραιοποιήσει τη δυσμενή δημοσιονομική και οικονομική κατάσταση της χώρας και αποκρύπτει τις σημαντικές υπερβάσεις στην εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2003.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή