Ισπανία: Κάταγμα ο Κασίγιας, πρόβλημα η Ρεάλ

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 13:53
EPA/JULIO MUNOZ
A- A A+

Χωρίς τον  Ίκερ Κασίγιας θα παραταχθεί την Κυριακή η Ρεάλ Μαδρίτης στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Χετάφε.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έσπασε ένα κόκκαλο στο χέρι στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα ρεβάνς με τη Βαλένθια για το Κύπελλο.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας προσπάθησε να μαζέψει την μπάλα στην περιοχή του στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο συμπαίκτης του, Αλβάρο Αρμπελόα, του κλώτσησε κατά λάθος το χέρι, στην προσπάθειά του να τη διώξει.

Ο Κασίγιας αντικαταστάθηκε από τον Αντόνιο Άνταν και η «βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τις «νυχτερίδες», παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» με συνολικό σκορ 3-1.

Ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι «υπέστη κάταγμα στη βάση του πρώτου μετακάρπιου στο αριστερό χέρι,» προσθέτοντας πως «θα εκτιμηθεί ξανά από ειδικό αργότερα σήμερα, προκειμένου να αποφασιστεί ποια θεραπεία θα ακολουθηθεί».

Ο Κασίγιας χάνει σίγουρα τον αγώνα με τη Χετάφε όπως και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ είναι αμφίβολος για τον διεθνή φιλικό στις 6 Φεβρουαρίου με την Ουρουγουάη, καθώς και για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο άσος της Ρεάλ είχε μόλις επιστρέψει στο αρχικό σχήμα των «μερένγκες», καθώς ο τεχνικός των Μαδριλένων, Ζοζέ Μουρίνιο, τον είχε αφήσει εκτός ενδεκάδας στα τελευταία παιχνίδια της πριμέρα ντιβιζιόν, πριν και μετά τη χειμερινή διακοπή. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις