Ανανέωσε με Μήτρογλου ο Ολυμπιακός

Ο διεθνής επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το 2016
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 20:37
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Κώστας Μήτρογλου πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

A- A A+

Tην επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, διασφαλίζοντας την παρουσία του «Γερμανού» επιθετικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» έως το 2016.

Το συμβόλαιο του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό έληγε το 2014, όμως η πειραϊκή κινήθηκε μεθοδικά και κατόρθωσε να συμφωνήσει με τον Έλληνα διεθνή, οι εμφανίσεις του οποίου στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας μου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή. Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά, για να γίνομαι διαρκώς καλύτερος και να χαρίζω στους οπαδούς μας πολλά γκολ,» δήλωσε στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ομάδας ο Μήτρογλου.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις