Β. Διαμαντόπουλος: Ανευ προηγουμένου κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 19:23
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

A- A A+

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του κάνει λόγο ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με αφορμή το επίμαχο βίντεο που πυροδότησε νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Η ΝΔ και η κυβέρνηση προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, φτάνοντας στο σημείο να πλαστογραφήσουν βίντεο στο οποίο διαστρεβλώνονται εντελώς οι δηλώσεις μου», υπογραμμίζει ο βουλευτής σε δήλωσή του.

YOUTUBE
ΣΥΡΙΖΑ: Τι πραγματικά είπε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος

Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τοποθετείται κατά της βίας και προτείνει αντί της οργής ένα κίνημα δημιουργικό που θα οδηγήσει στην ανατροπή.

Όπως καταγγέλλει, η ΝΔ θέλει να παρουσιάσει ως υποκινητή της βίας και της τρομοκρατίας τόσο τον ίδιο όσο και τον πολιτικό χώρο τον οποίο εκπροσωπεί, «παίζοντας άκρως επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία».

«Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Επειδή, όμως, είμαστε και εμείς υποστηρικτές της νομιμότητας, επιφυλάσσομαι προσωπικά για το πώς θα κινηθώ νομικά απέναντι στους συκοφάντες και τους λασπολόγους», καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή