«Σαρώνει» τη γαλλική αγορά η Νιούκαστλ

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 18:14
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Ο 23χρονος Γιανγκά-Μπιουά, ο οποίος μετρά τρεις συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής του ανήλθε σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Μαπού Γιανγκά-Μπιουά, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μονπελιέ.

Ο 23χρονος Γιανγκά-Μπιουά, ο οποίος μετρά τρεις συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής του ανήλθε σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Από το 2007, όταν καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα της Μονπελιέ, έχει συμμετάσχει σε 186 ματς του σαμπιονά και βοήθησε το σύλλογό του να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ (2011) και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το 2012.

Η προσπάθεια της Νιούκαστλ για ενίσχυση, όμως, δεν σταματά στους Μπιουά και Ντεμπισί, που αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες, αλλά επικεντρώνεται στην απόκτηση και των Γιοάν Γκουφράν, Μασάντιο Χαϊντάρα.

Ο Γκουφράν βρίσκεται ήδη στο προπονητικό κέντρο της Νιουκάστλ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όπως και άλλωστε και ο 20χρονος αμυντικό της Νανσί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις