Kύπελλο Ελλάδας: Να περάσουν οι πρώτοι...

Ο Πλατανιάς απειλεί με αποκλεισμό τον Παναθηναϊκό
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 11:28
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεταξύ τους επαναλητπικό αγώνα και θα προσπαθήσει να υπερκαλύψει την ήττα στο ΟΑΚΑ με 2-1.

A- A A+

Σήμερα βγαίνουν τα πρώτα δύο εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη διεξαγωγή ισάριθμων επαναληπτικών αγώνων για τη φάση των «16».

Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται στα Χανιά, όπου ο γηπεδούχος Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (17:00) προσπαθώντας να υπερκαλύψει την ήττα στο ΟΑΚΑ με 2-1. Το αποτέλεσμα δεν διασφαλίζει τους «πράσινους», όμως σε κάθε περίπτωση το συγκρότημα του Φάμπρι έχει το προβάδισμα.

Η αθηναϊκή ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς προέρχεται από δύο ατυχή αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι ποδοσφαιριστές «μουρμουρίζουν» για την αντιμετώπιση από τον προπονητή τους και σε περίπτωση αποκλεισμού θα βρεθούν έξω από όλους τους εφετινούς στόχους τους.

Ούτε το έργο των γηπεδούχων όμως αναμένεται εύκολο, καθώς έχουν να νικήσουν από τις 25 Νοεμβρίου. Κατά σύμπτωση μάλιστα, η τελευταία νίκη του Πλατανιά ήταν επί του Παναθηναϊκού, στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη.

Το βράδυ (20:00) ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας μια σχετική σιγουριά μετά το 1-1 της πρώτης συνάντησης. Την ίδια σιγουριά είχε όμως και ο Ατρόμητος, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν έξω από τη διοργάνωση αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι…

Η αρκαδική ομάδα είναι πάντως το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, καθώς υπερέχει σε όλους τους τομείς του αντιπάλου της, είναι ποιοτικότερη και προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, που την έβαλε για τα καλά στο «κόλπο» διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις