Ντελ Πιέρο και Ντέμπσεϊ στο Λε Μαν

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 18:39
EPA/PAUL BUCK - ALBERTO ESTEVEZ
A- A A+

Τις δυνάμεις τους ενώνουν ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ για χάρη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι δύο αστέρες δημιούργησαν μία ομάδα που θα λάβει μέρος στις 24 Ωρες του Λε Μαν.

Η «Dempsey/De Pierro Racing», όπως είναι το όνομά της, υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στο φημισμένο γαλλικό αγώνα που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο. Μεταξύ των τριών οδηγών που θα κληθούν να την εκπροσωπήσουν στην πίστα, θα είναι και ο διάσημος ηθοποιός ενώ στις άλλες δύο εναπομείνασες θέσεις θα αγωνιστούν οι βετεράνοι αμερικανοί Τζο Φόστερ και Μάικλ Αβενάτι. Και οι τρεις αναλαμβάνουν τα καθήκοντα του αγωνιστικού διευθυντή στη νέα ομάδα ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο ρόλος του Ντελ Πιέρο.

Ο 38χρονος άσος που αγωνίζεται στην Αυστραλία και την Σίδνεϊ FC, δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα. Είναι άλλωστε, γνωστή η αγάπη του για την ταχύτητα και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. «Από μικρός είχα πάθος με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, όταν μεγάλωνα στην Ιταλία. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Πάτρικ (σ.σ. Ντέμπσεϊ). Περιμένουμε να αγωνιστούμε σε πολύ ψηλό επίπεδο και οι βασικοί μας στόχοι είναι να κερδίσουμε παγκόσμιους τίτλους», δήλωσε ο ιταλός ποδοσφαιριστής που επί 19 χρόνια ήταν η σημαία της Γιουβέντους.

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του νευροχειρούργου Ντέρεκ Σέπερντ, στην τηλεοπτική σειρά Grey’s Anatomy, είναι λάτρης των αγώνων αυτοκινήτου ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια τρέχει με τη δική του ομάδα (Dempsey Racing).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Αλεσάντρο και θα συμμετέχουμε στο υψηλότερο επίπεδο των αγώνων. Το πάθος του Αλεσάντρο για τη νίκη και οι ηγετικές του ικανότητες θα είναι πολύτιμες και θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και την πορεία της ομάδας», ανέφερε ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

Η «Dempsey/De Pierro Racing» που έχει έδρα τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως η παρουσίαση του αυτοκινήτου και των χορηγών της θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις