Ένα μήνα εκτός ο Φορναρόλι

Πρόβλημα με τη χολή ο Ουρουγουανός, στην αποστολή με Πλατανιά ο Καζιγιάμα
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 15:09
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης χολής.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων οδήγησαν τους γιατρούς στην απόφαση της χολοκυστεκτομής.

Ως προς τα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Στα Χανιά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να προφυλάξει το υπέρ του 2-1 από τον αγώνα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παραμείνει στο μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει.

Ο Καρνέζης παρέμεινε και σήμερα κλινήρης, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Πίντο, Χουχούμης, αντίθετα όμως συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ιάπωνας Καζιγιάμα, αφού ελευθερώθηκε θέση ξένου με την αποδέσμευση του Λέτο.

Ο Φάμπρι εμπιστεύθηκε τις 19 θέσεις στους Καπίνο, Κοτσόλη, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, Μαρίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Μαυρία, Ζέκα, Σο, Καζιγιάμα, Φουρλάνο, Σισοκό, Τοτσέ, Μπαρμπαρούση και Κουίνσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις