Μία νεκρή από καραμπόλα στην Εγνατία Οδό

Συνολικά 23 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων τρία παιδιά και μία έγκυος
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 09:34
Youtube/Thousandnews. gr
A- A A+

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε καραμπόλα 20 οχημάτων που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9.00 στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς Θεσσαλονίκη, στη θέση «Κλειδί» στην Ημαθία. Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερη καραμπόλα οκτώ οχημάτων.

Στα δύο τροχαία τραυματίστηκαν συνολικά 23 άτομα. Στο πρώτο οι τραυματίες είναι 21, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Στους υπόλοιπους 19 συγκαταλέγονται τρία παιδιά.

Στη δεύτερη καραμπόλα που σημειώθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι, εκ των οποίων μία έγκυος από την Πτολεμαΐδα η οποία βρισκόταν μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που προσέκρουσε σε άλλο όχημα.

Τα δύο τροχαία προκλήθηκαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης και περιορισμένης ορατότητας

Η γυναίκα, που διανύει την 34η εβδομάδα της κύησης, είναι σε άριστη κατάσταση, υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις στη Γ' Μαιευτική Κλινική του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού.

Τα τροχαία προκλήθηκαν λόγω πυκνής ομίχλης και περιορισμένης ορατότητας και η Εγνατία Οδός στο σημείο έμεινε κλειστή έως τις 2 μ.μ..

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή