«Τέλος» ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 19:59
ICON PRESS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε σήμερα ο Σεμπαστιάν Λέτο

Οι λεπτομέρειες που υπήρχαν για να ξεκαθαρίσει και τυπικά το θέμα της αποδέσμευσης του Αργεντινού από το «τριφύλλι» διευθετήθηκαν μετά το ραντεβού που είχαν σήμερα οι δύο πλευρές κι έτσι ο Αργεντινός (θα λάβει ως αποζημίωση το ποσό του 1.2 εκ. ευρώ) βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Εξέλιξη, που ανοίγει το δρόμο για την ένταξη του Καζιγιάμα στο πράσινο ρόστερ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα.
Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις