Ενέσεις ηθικού στον ΠΑΟ

Υπόσχεσεις από τους παίκτες του Παναθηναϊκού για ανάκαμψη
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 13:50
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Νέα βαθμολογική απώλεια υπέστη ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Πανθρακικός υποχρέωσε τους «πράσινους» σε ισοπαλία (1-1), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τοτσέ στο 74ο λεπτό, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής ισοφάρισε ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Παπαδόπουλος, στο 85ο λεπτό.

A- A A+

 

Ο Παναθηναϊκός βιώνει ίσως την χειρότερη περίοδο της ιστορίας, γεγονός που έχει επηρεάσει σημαντικά την ποδοσφαιρική ομάδα. Μετά τη νέα γκέλα με τον Πανθρακικό, το περασμένο Σάββατο, ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε σήμερα στην Παιανία και προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του «τριφυλλιού» μετέφερε τον προβληματισμό της διοίκησης, παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει λάθη κι από τις δύο πλευρές και ζήτησε μεγαλύτερη συσπείρωση απ' όλους. 
«Η ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Για να φτάσουμε εδώ έχουν γίνει λάθη από όλες τις πλευρές», τόνισε αρχικά απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές ο παράγοντας του συλλόγου και συνέχισε:

«Πρέπει κι εσείς από την πλευρά σας να αναλάβετε τις ευθύνες σας, καθώς είστε αυτοί που μέσα στον αγωνιστικό χώρο καλείστε κάθε εβδομάδα να φέρετε εις πέρας το έργο σας. Εμείς θα κάνουμε από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατό και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους για να βγάλουμε την ομάδα από το τούνελ».

Απ' ότι διέρρευσε και οι παίκτες έκαναν αρκετά παράπονα για τα όσα κατα καιρούς έχουν ακουστεί εναντίον τους, ωστόσο, παραδέχτηκαν ότι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και  δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και θα κάνουν τα πάντα από εδώ και στο εξής προκειμένου να προλάβει ο Παναθηναϊκός το «τρένο» των πλέι οφ και κατ' επέκταση να κατακτήσει το εισιτήριο της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις