Νικοπολίδης: «Είμαι έτοιμος»

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 21:30
ICON PRESS/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Νικοπολίδης δεν έκρυψε την ανακούφισή του για την  αίσια έκβαση της αναμέτρησης.

A- A A+

Έτοιμος να αναλάβει τον Ολυμπιακό ως πρώτος προπονητής δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολιδης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νικοπολίδης δεν έκρυψε την ανακούφισή του για την  αίσια έκβαση της αναμέτρησης, ταυτόχρονα όμως άδραξε την ευκαιρία να δηλώσει ότι είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί τυχούσα ευκαιρία που θα του δοθεί.

«Πιστεύω πως κάναμε μία νέα αρχή. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας, που μου έδωσε την ευκαιρία να κοουτσάρω έναν τόσο μεγάλο σύλλογο σε ένα παιχνίδι. Ήταν μία τρομερή εμπειρία για μένα. Έχει κολλήσει το στομάχι μου από το άγχος», τόνισε ο μέχρι χθες βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ.


Για τον αγώνα σχολίασε ότι «οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις εντολές μου. Πρεσάραμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε φάσεις από το πρέσινγκ και την κατοχή μπάλας αν και σταθήκαμε τυχεροί στο πρώτο γκολ. Είχαμε ρυθμό και πιέσαμε. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θέλουμε να έχουμε στην ομάδα μας».

Όσο για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή; «Είμαι έτοιμος, αν και υπάρχει ανησυχία και μεγάλη πίεση όταν βρίσκεσαι σε μία τέτοια ομάδα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, δέκα χρόνια πριν όταν και ήρθα ως παίκτης στον Ολυμπιακό, πως μου είχαν πει ένα πράγμα: οι δύο θέσεις που "καίνε" στον Ολυμπιακό είναι αυτή του τερματοφύλακα και του προπονητή! Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ψάξει για προπονητή. Η απόφαση είναι της διοίκησης και του προέδρου. Απλά εμείς προετοιμάσαμε τον σημερινό αγώνα και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις