Ξηρασία στα Πηγάδια

Ξάνθη και Κέρκυρα έμειναν στο «μηδέν» ύστερα από μέτριο αγώνα
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 19:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΒΑΤΗΣ

Οι Μπενζαμίν Ονουάτσι (Δ) και Παναγιώτης Πετρούσης (Α) μάχονται για την κατοχή της μπάλας.

A- A A+

Όταν δεν μπορείς να νικήσεις καλό είναι να μη χάνεις... Η Κέρκυρα δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι περισσότερο στα «Πηγάδια» απέναντι στη γηπεδούχο Ξάνθη, διατήρησε όμως απαραβίαστη την εστία της (0-0) και απέσπασε ένα βαθμό που ίσως στις 12 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αποδειχθεί πολύτιμος.

Παίζοντας ένα από τα τελευταία χαρτιά τους στο τραπέζι της παραμονής, οι «Φαίακες» μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα. Έτσι, μόλις στο 7ο λεπτό ο Αγρίτης βρέθηκε απέναντι στον Λοντίγκιν, αλλά το εύκολο τελείωμα της φάσης ουδέποτε αποτελούσε προτέρημα  του Έλληνα επιθετικού.

Σταδιακά οι γηπεδούχοι πήραν στα χέρια τους τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να φτάσουν σε θέση να προβληματίσουν ιδιαίτερα την εστία της Κέρκυρας. Ακόμη κι έτσι όμως οι ευκαιρίες τους δόθηκαν, αλλά ο Μαρίν στο 19΄, ο Σμιθ στο 59΄ και ο Μάνταλος στο 70΄ τις σπατάλησαν.

Ο Σερζ Ντιέ πήγε να γίνει ήρωας στο 82ο λεπτό αλλά ο Αναστασόπουλος κράτησε το ρόλο για τον εαυτό του, πραγματοποιώντας μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του άσου από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Από τους  γηπεδούχους έλειψε η φινέτσα, η τεχνική και το δημιουργικό παιχνίδι του απόντα λόγω τιμωρίας Μαρσελίνιο, όμως από την άλλη στην ομάδα του Άκη Μάντζιου αξίζουν εύσημα για την προσπάθεια και την επιμονή της. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις