Μίτσελ η πρώτη επιλογή

Ο παλιός άσος της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 11:28
EPA/JULIO MUNOZ
A- A A+

Και τώρα ποιος; Η επόμενη ημέρα μετά την απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκει τον Ολυμπιακό με (προσωρινό;) τον Αντώνη Νικοπολίδη στο τιμόνι της ομάδας και τη διοίκηση να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο θεαματικό στιλ που είχε εισάγει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους των «ερυθρόλευκων»: επιθετικό ποδόσφαιρο με ταχύτητα και πίεση από ψηλά, αυτοματισμούς, διαρκή κίνηση και πολλά γκολ.

Ως εκ τούτου, η επιλογή θα γίνει από την ισπανική αγορά. Στην κορυφή των προτιμήσεων φέρεται να βρίσκεται ο Μίτσελ, που πριν από λίγες ημέρες αντικαταστάθηκε στη Σεβίλλη από τον Ουνάι Έμερι.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ της Ανδαλουσίας ο Μίτσελ δεν ενδιαφέρει απλώς την πειραϊκή ομάδα αλλά έχει ήδη δεχτεί πρόταση συνεργασίας, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να ολοκληρωθεί το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση κατά την οποία το θέμα του 49χρονου Μίτσελ δεν προχωρήσει είναι εκείνες των Γκρεγκόριο Μανθάνο, Χοσέ Λουίς Όλτρα και Άνχελ Θιγάντα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις