Σε Φάληρο και Θεσσαλονίκη η προσοχή

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τέσσερις αγώνες, καθένας με ξεχωριστό ενδιαφέρον
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 10:53
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES
A- A A+

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 18η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Τα «φώτα» πέφτουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το «Κλ. Βικελίδης», για διαφορετικούς λόγους.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από χθες. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό τους για να αυξήσουν τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Από την ομάδα της Ηπείρου θα λείψουν οι Φεγκρούς, Πάντος, Κεϊτά και Ντε Βινσέντι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είναι σχεδόν πλήρης ενώ απόψε ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ύστερα από επτάμηνη απουσία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.  

Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στοχεύοντας σε μια δεύτερη συνεχή εντός έδρας νίκη. Οι «κίτρινοι» ενισχύθηκαν με τους Ζαραδούκα, Διαμαντάκο ενώ επιστρέφει και ο Πουλίδο.

Αντίθετα, η Ένωση μετέβη στη συμπρωτεύουσα με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ξάνθης αλλά και αρκετά προβλήματα, ιδιαιτέρως στην άμυνα, αφού εκτός του τιμωρημένου Κοντοέ ο Έβαλντ Λίνεν δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τους Κουτρουμπή, Γιάγκο.

Ο αγώνας είναι κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, καθώς ο νικητής θα έχει κάνει μεγάλο βήμα απεμπλοκής από τις τελευταίες θέσεις , ενώ ο ηττημένος θα παραμείνει στην αβεβαιότητα.

Στη συνάντηση με την οποία θα ξεκινήσει η ημέρα, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί στο Περιστέρι τον Πλατανιά θέλοντας να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση και την ισοπαλία στην Τούμπα, σημειώνοντας και δεύτερη διαδοχική νίκη στην έδρα του.

Αυτό μόνο εύκολο δεν αναμένεται πάντως απέναντι στον σκληροτράχηλο και ανταγωνιστικό Πλατανιά, που έχει αρχίσει να «μπολιάζεται» με την αγωνιστική φιλοσοφία του Άγγελου Αναστασιάδη.

Από την ομάδα των Χανίων θα απουσιάσει ο Ουντότζι, που χθες είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του, αποκλείστηκε από την αποστολή και μετράει ημέρες στην Κρήτη, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Ουκάρ.

Στην Ξάνθη, τέλος, η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Κέρκυρα σε ακόμη μια συνάντηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι θέλουν να απομακρυνθούν κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ οι «Φαίακες» προσπαθούν να ξεκολλήσουν από το τελευταίο πόστο που κατέχουν, καθώς ο χρόνος λιγοστεύει.

Το πρόγραμμα: Ατρόμητος-Πλατανιάς (15:00), Ξάνθη-Κέρκυρα (17:15), Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15), Άρης-ΑΕΚ (19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις