Ο Αστέρας «τύφλωσε» τον ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη της αρκαδικής ομάδας που στοχεύει πια στη δεύτερη θέση
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 21:22
Icon/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (SUPERLEAGUE - 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΓΚΟΛ / ΝΑΒΑΡΟ (ICON PRESS / ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ)

A- A A+

Το πρωτάθλημα απέκτησε ξαφνικά μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, μετά την αποψινή νίκη του Αστέρα στην Τρίπολη επί του ΠΑΟΚ  με 1-0.

Ο Τσίμο Ναβάρο σκόραρε στο 24ο λεπτό ένα από τα σημαντικότερα γκολ της Σούπερ Λίγκας, καθώς επέτρεψε στην αρκαδική ομάδα να πλησιάσει τον «Δικέφαλο» στον ένα βαθμό. Αν  μάλιστα ο Ατρόμητος νικήσει αύριο τον Πλατανιά, τότε στο «κόλπο» μπαίνει και η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Με διαρκή κίνηση, καλή κυκλοφορία της μπάλας χάρις στην τεχνική των λατινόφωνων ποδοσφαιριστών του και άριστη εκμετάλλευση των χώρων, ο Αστέρας άφησε θεατή τον ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που φέτος εκπλήσσει το πανελλήνιο, έδειξε τις προθέσεις της πριν την επίτευξη του γκολ, καθώς στο 17΄ ο Περόνε είχε σημαδέψει το δοκάρι του Γλύκου, από λάθος γύρισμα του Σταφυλίδη.

Στο 23΄ ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου» απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Ράγιος, αλλά στο επόμενο από τη σέντρα του ίδιου παίκτη ο Ναβάρο βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά σημείωσε το γκολ που έγραψε την ιστορία του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ ιδιαίτερα απειλητικός.  Μια κεφαλιά του Κατσικά στο 55΄ και το «τακουνάκι» του Φωτάκη στο 62΄ δεν ανησύχησαν τον Φούλοπ.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν έμειναν αδρανείς καθώς παρέμεναν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα, χάνοντας μάλιστα δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ναβάρο και Περόνε.  Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μάνταλου βρήκε τον Αστέρα να πανηγυρίζει την όγδοη εφετινή νίκη σε εννέα αγώνες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», που έχει μετατραπεί σε ένα από τα «φρούρια» του πρωταθλήματος

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις