Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» και τον Πανιώνιο

Τη δεύτερη διαδοχική τους εντός έδρας νίκη πέτυχαν οι Κρητικοί, με 2-1 επί του Πανιωνίου
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 19:06
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
A- A A+

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας ήταν η νίκη για τους Κρητικούς, που ανέβηκαν ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και, πλέον, μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος πανηγύρισε το δεύτερο «τρίποντο» στο τρίτο του ματς στον πάγκο των Κρητικών, πέτυχε δύο γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, στο 43΄  με τον Λαμπρόπουλο και στο 47΄ με τον Περογραμβράκη.

Οι «κυανέρυθροι» μείωσαν στο 88΄ με τον Αραβίδη, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση κι έτσι γνώρισαν την 10η ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ που είχε κι άλλες ευκαιρίες να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς, ενώ από την πλευρά τους οι «κυανέρυθροι» δεν ήταν καθόλου απειλητικοί, εάν εξαιρέσει κανείς την φάση του 45ου λεπτού, με την κεφαλιά του Αυλωνίτη από το φάουλ του Μενδρινού να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0, κι από κει και πέρα κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη, παρά το γκολ που δέχτηκε λίγο πριν τη λήξη του ματς από τον Αραβίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις