Αγωνία για την απόφαση στον Ολυμπιακό

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 18:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Bαγγέλης Μάντζαρης παίκτης του Ολυμπιακού (δεξιά) και ο Daniel Hackett παίκτης της Σιένα (αριστερά) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ευρωλίγκας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013.

A- A A+

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ πρέπει να καταβάλει παράβολο 300 ευρώ και συμπληρωματική έκθεση εντός 48 ωρών, αλλά από τη στιγμή που μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, η διοργανώτρια αρχή έδωσε προθεσμία στους Πειραιώτες έως το πρωί της Δευτέρας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν από την Ευρωλίγκα ότι η απόφαση του αρμόδιου δικαιοδοτικού οργάνου θα εκδοθεί εντός των επόμενων 48 ωρών.

Αυτ'ό σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα θα γνωρίζει εάν θα θα επαναληφθεί το ματς πριν την επόμενη αναμέτρηση του top 16 με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (24/01).

Να υπενθυμιστεί ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα με τη Σιένα επικαλούμενη το δεδικασμένο από το ματς της ΑΕΚ με την Τάου, αλλά και το αγώνα μεταξύ της Γκέτινγκεν με την Μπεσίκτας. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για το γεγονός πως το χρονόμετρο «κόλλησε» με αποτέλεσμα να είναι κατά 2'' εκπρόθεσμο το καλάθι του Μπόμπι Μπράουν που χάρισε τη νίκη με 74-72 στην ιταλική ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις