Τρίζει ο πάγκος του Ζαρντίμ

Μερίδα του Τύπου θεωρεί την αποκάκρυνσή του ειλημμένη απόφαση
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 13:18
Eurokinissi/EUROKINISSI

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

A- A A+

Θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό εγείρουν σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, αρκετά εκ των οποίων θεωρούν σχεδόν βέβαιη την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μεσούσης της περιόδου.

Όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας, απογοητευμένη από την αγωνιστική εικόνα που εμφανίζουν  οι ««ερυθρόλευκοι, έχει καταλήξει στην απόφαση να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο τεχνικό, γι  αυτό στέλεχός της βρέθηκε στην Ισπανία προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για τις εξελίξεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εις βάρος του Ζαρντίμ είναι το γεγονός ότι κάποια δημοσιεύματα φτάνουν στο σημείο να αναφέρουν ονόματα προπονητών που φέρονται να ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους», όπως του Γκρεγκόριο Μανθάνο, του Μίτσελ και του Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Στον Ζαρντίμ χρεώνεται η μέτρια έως κακή εικόνα που εμφανίζει ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό, με αποκορύφωμα τον αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα που προκάλεσε άλλωστε και την επίσκεψη του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τις δριμύτατες παρατηρήσεις του σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις