Η μάχη της Τριπολιτσάς

Η αρκαδική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το ντέρμπι της αγωνιστικής
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 12:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Λίαμ Λόρενς (Α) και Κοστίν Λαζάρ (Δ) . Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Εξ αυτών, η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ.

A- A A+

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Εξ αυτών, η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ.

Το αρκαδικό συγκρότημα έχει μεγάλες βλέψεις και παρουσιάζει σύνολο ικανό να τις πραγματοποιήσει. Σε περίπτωση νίκης οι Αρκάδες, που καταδιώκουν το «Δικέφαλο», θα έχουν μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό και θα βάλουν «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από την ήττα στο Κύπελλο με «δράστη» την Καλλιθέα και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική, οπότε νέα απώλεια θα δημιουργήσει προβλήματα, γενικώς.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό με μοναδική βλέψη το τρίποντο για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ο Φάμπρι έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους «υπ΄  ατμόν» Μπουμσόνγκ και Βύντρα, καθώς οι λύσεις του στην άμυνα είναι περιορισμένες, σίγουρα όμως οι «πράσινοι» δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που μεταμορφώθηκε μετά την έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της.

Ο τρίτος αγώνας της ημέρας θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο μεταξύ του ΟΦΗ και του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι νίκησαν τον Άρη πριν από μία βδομάδα και θέλουν  να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες στην έδρα τους για να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία και να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από τις «επικίνδυνες» θέσεις.

Τον ίδιο στόχο έχουν όμως και οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι «ξεφούσκωσαν» μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, κυρίως λόγω των περιορισμένων εναλλακτικών λύσεων και της έλλειψης βάθους στο ρόστερ τους.

Το πρόγραμμα:

  • ΟΦΗ-Πανιώνιος  (17:15)
  • Παναθηναϊκός-Πανθρακικός  (17:15)
  • Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις