Έχασε την ευκαιρία η Βέροια, «ανοιχτή» η ρεβάνς με Ξάνθη

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 22:03
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η Βέροια επικράτησε στην έδρα της με 2-1 της Ξάνθης, αποκτώντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

A- A A+

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Βέροια, που επικράτησε στην έδρα της με 2-1 της Ξάνθης, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τη φάση των «16» στη διοργάνωση.

Τα δύο γκολ της «βασίλισσας του βορρά» σημείωσε ο Κόστλι (5΄, 52΄), ενώ για τους «Ακρίτες» μείωσε με πέναλτι ο Μάνταλος στο 67΄. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Ο επιθετικός από την Ονδούρα ήρθε με… κεκτημένη ταχύτητα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου σημείωσε το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Βέροιας. Απόψε σκόραρε δύο φορές, στις αρχές κάθε ημιχρόνου, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο 5ο και το 52ο λεπτό.

Η μακεδονική ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έχασε ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το απολεσθέν πέναλτι του Μπαργκάν στο 22ο λεπτό, που το είχε κερδίσει ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Βάλλα. Ο Μάνταλος, όμως, αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος από τα 11 μέτρα στο 67΄, αξιοποιώντας την «εσχάτη των ποινών» από το μαρκάρισμα του Μπάρμπα.

Το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος αλλά ο αγώνας είχε συγκινήσεις, καθώς στο 78΄ ο Μαρσελίνιο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Γεωργέα, δύο λεπτά μετά την είσοδό του, ενώ στο 84΄ τον ακολούθησε ο Αμαραντίδης της Βέροιας, με δεύτερη κίτρινη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις