Λευκό από ΚΚΕ για Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 14:53
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Λευκό θα ψηφίσει το ΚΚΕ για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο στην ψηφοφορία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

A- A A+

 

Λευκό θα ψηφίσει το ΚΚΕ για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο, κατά δήλωση του εισηγητή του κόμματος Γιάννη Γκιόκα. Αντίθετα, όπως είπε, για τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο προκύπτουν στοιχεία «που επιβάλλουν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος απέκρυψαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αρχεία με τους καταθέτες, τα κράτησαν στο γραφείο τους ... Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία και για τους δύο, που επιβάλλουν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης», υποστήριξε ο κ. Γκιόκας, και συγκεκριμένα για τον κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε την υπεξαγωγή εγγράφου από υπάλληλο, την απιστία στην υπηρεσία, την παράβαση καθήκοντος με πρόθεση και το αδίκημα της πλαστογραφίας, ενώ για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι πρέπει να ερευνηθεί η υπεξαγωγή εγγράφου από υπάλληλο, η απιστία στην υπηρεσία και η παράβαση καθήκοντος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή