Αναβολή στην παρουσίαση του Τρινκιέρι

Ο Ιταλός επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 12:26
CANTU
A- A A+

Αναβολή πήρε η άφιξη και παρουσίαση του νέου ομοσπονδιακού εκλέκτορα της Εθνικής Ανδρών στο μπάσκετ, Αντρέα Τρινκιέρι, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, επικαλέστηκε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και ζήτησε μια μικρή παράταση, έως ότου το ξεπεράσει.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«...Ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη στον Ιταλό προπονητή τον αναγκάζει να βρίσκεται καθημερινά στην πατρίδα του και δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενημέρωσε για την εξέλιξη και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας όσο και από τους εκπροσώπους του Τύπου για την αναστάτωση που πιθανώς προκαλείται στον προγραμματισμό τους.

Η ΕΟΚ εύχεται στον Αντρέα Τρινκιέρι να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο και το συντομότερο δυνατόν.  Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ημερομηνία άφιξής του στην Ελλάδα και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίασή του». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις