Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2003 07:00
A- A A+

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στη βόρεια και την ανατολική Ελλάδα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Μετά το μεσημέρι, ο καιρός στη βόρεια Ελλάδα σταδιακά θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 9 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 23 βαθμούς.

Αύριο Σάββατο στην ανατολική και νότια Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί μέτριοι που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς μέτριους και αργότερα στα ανατολικά μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή