Τέσσερις κάλπες πρότεινε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 11:06
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βουλή - Συνεδρίαση για τη σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Στη φωτογραφία ο Ευάγγελος Βενιζέλος

A- A A+

Τέσσερις κάλπες, μία ανά πρόσωπο πρότεινε σε παρέμβασή του ΣΤΗ Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για συγκάλυψη και εξευτελισμό των δημοκρατικών θεσμών.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Σηκώνουμε τον φερεντζέ της κάλπης και αποδεικνύεται η κάλπικη σκευωρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα πρέπει να αναδείξουμε τη σκευωρία να πάει ο καθένας στον πάγκο του. Τέσσερις κάλπες μία ανά πρόσωπο», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Παρακολουθούμε», όπως είπε, «μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία που έχει στόχο το ΠΑΣΟΚ, εμένα ως πρόεδρό του, την κυβέρνηση, τη χώρα». «Σήμερα», πρόσθεσε, «πρέπει να συζητήσουμε επί της ουσίας, ανάγκη προστασίας δεν έχω εγώ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ανάγκη προστασίας έχουν οι αυτουργοί της σκευωρίας».

«Στήνουν από χθες τον χορό της κάλπης ενώ το πρόβλημα είναι η κάλπικη σκευωρία», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ανέφερε πως περίμενε ότι «θα υπάρξει ένα όριο στο πολιτικό θράσος και την υποκρισία αλλά δυστυχώς ο Άγιος Αντώνιος που γιορτάζει σήμερα και ο οποίος πέρασε από τους περιβόητους πειρασμούς δεν έχει διδάξει τίποτα στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή