Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2003 07:00
UPD:07:27
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αργότερα όμως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κατά τόπους θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή