Σε Λιβαδειά και Βέροια πέφτει η αυλαία

Ολοκληρώνονται απόψε οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16»
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 10:00
ICON PRESS
A- A A+

Με δύο αναμετρήσεις που φέρουν αντιμέτωπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνονται απόψε οι πρώτοι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των «16».

Στη συνάντηση της Λιβαδειάς, που προηγείται χρονικά καθώς θα ξεκινήσει στις 17:00, ο φορμαρισμένος Λεβαδειακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στους «Φαίακες», η προσοχή των οποίων είναι στραμμένη ολοκληρωτικά στο πρωτάθλημα καθώς αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού.

Αντίθετα, ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή των «πράσινων» της Βοιωτίας όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, καθώς θέλει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς.

Πιο αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση της Βέροιας ανάμεσα στη «βασίλισσα του βορρά» και την Ξάνθη, που θα αρχίσει στις 20:00. Η μακεδονική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Παντελή Καφέ, που κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά θα ενισχυθεί με τους Γεωργιάδη και Καλί.

Από την πλευρά της η ακριτική ομάδα μετέβη στη Βέροια χωρίς τρεις από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές της. Οι Βασιλακάκης, Ουνουάτσι και Ντάνι δεν ακολούθησαν την αποστολή, καθώς ο μεν πρώτος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ οι άλλοι δύο κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστούν. Ως εκ τούτου ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός ο Σμιθ, ενώ ίσως απόψε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και ο νεοαποκτηθείς Παΐτο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις