Formula 1: 1 Φεβρουαρίου η νέα Ferrari

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 23:36
FERRARI/FOTO ERCOLE COLOMBO
A- A A+

Η αποκάλυψη του νέου μονοθέσιου της Ferrari θα γίνει την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον Στέφανο Ντομενικάλι, επικεφαλής της Scuderia στην ετήσια εκδήλωση Wrooom της Ιταλικής εταιρείας που πραγματοποιείται στη βόρεια Ιταλία.

Το όνομα του νέου μονοθέσιου που θα παρουσιαστεί στις εγκαταστάσεις της Ferrari στο Μαρανέλο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Η αποκάλυψή του ωστόσο, έρχεται τέσσερις ημέρες πριν τις πρώτες επίσημες χειμερινές δοκιμές των ομάδων στην Χερέθ  της Ισπανίας και συμπίπτει χρονικά με την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου της Force India στο Σίλβερστοουν.

Για την ιστορία, η Ferrari πέρυσι είχε κάνει την παρουσίαση της F2012 μέσω διαδικτύου καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο στην Ιταλία της χάλασαν τα όποια σχέδια είχε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Scuderia διατήρησε το ίδιο οδηγικό δίδυμο, δηλαδή τους Φελίπε Μάσα και Φερνάντο Αλόνσο και για εφέτος. Στόχος της για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι η κορυφή καθώς πέρυσι τερμάτισε δεύτερη πίσω από τη Red Bull.

Οι ημερομηνίες παρουσιάσεων των μονοθεσίων

McLaren - Πέμπτη 31 Ιανουαρίου
Ferrari - Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου
Force India - Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου
Sauber - Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Red Bull - Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις