Ισοπαλία στη «Ριζούπολη»

Απόλλωνας και Πανθρακικός θα λύσουν τις διαφορές τους στην Κομοτηνή
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 19:16
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Πανηγυρισμός του παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Τσιλιγκίρη για το γκολ του σημείωσε.

A- A A+

Στις 31 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή θα κριθεί η πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης ή του Πανθρακικού στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Γεώργιος Καμάρας», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσιλιγκίρη στο 77΄, αλλά στην εκπνοή της αναμέτρησης (90΄) ο Κοντογουλίδης ισοφάρισε και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ακριτική ομάδα, εν όψει του επαναληπτικού στις 31 Ιανουαρίου.

Ο αγώνας ήταν ευχάριστος και είχε ρυθμό, καθώς οι ομάδες κυνήγησαν το γκολ και έχασαν ευκαιρίες. Τελικά, πρώτοι πανηγύρισαν οι παίκτες του Απόλλωνα, όταν στο 77ο λεπτό ο Κουτσόπουλος απέκρουσε αρχικώς το σουτ του Μανιά αλλά δεν συγκράτησε την μπάλα και στην επαναφορά της ο Τσιλιγκίρης έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν ευτύχησαν όμως να κρατήσουν το προβάδισμα ως το τέλος, καθώς στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ο Κοντογουλίδης «τιμώρησε» το λάθος του Αθανασίου και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις