Αλέξης Τσίπρας: Αυτοενοχοποιείται ο κ. Βενιζέλος

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 13:43
A- A A+

Ο κ. Βενιζέλος αυτοενοχοποιείται και ταυτόχρονα γίνεται όμηρος του κ. Σαμαρά,  υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί κατά την αυριανή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συγκρότηση ή μη επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δηλώσεις Α. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Για τις πρόσφατες περιοδείες του στη Λατινική Αμερική και τη Γερμανία, αλλά και για τα περιστατικά βίας στην Ελλάδα, συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με αφορμή όσα φέρεται να συμφωνήθηκαν χθες για το θέμα κατά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αδιανόητο να καταλύεται η ομαλή κοινοβουλευτική λειτουργία και να ακολουθείται μία διαδικασία που θα αίρει -όπως υπογράμμισε- τη μυστικότητα τη ψήφου. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη Βουλή, σχολίασε, και προδίδει πανικό.

Αυτοενοχοποείται ο κ. Βενιζέλος ζητώντας από τον Σαμαρά μια τέτοιου είδους προστασία κα ταυτόχρονα γίνεται ομηρος του κ. Σαμαρά, υποστήριξε και απευθυνόμενος προς όλους του βουλευτές του κοινοβουλίου, τόνισε ότι «πρέπει να προστατεύσουμε την κοινοβουλευτική λειτουργία γιατί με τέτοια προηγούμενα δημιουργούμε πάρα πολύ κακούς οιωνούς για το μέλλον». 

Ευ. Βενιζέλος: Απίστευτο πολιτικό θράσος από τον κ. Τσίπρα

Σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα

ET1

Κατά την εισήγησή του στην Κ.Ο. του Κινήματος ο κ. Βενιζέλος μίλησε για απίστευτο πολιτικό θράσος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αντί να αποσύρει την πρότασή του για εξεταστική, είπε ότι αυτοενοχοποιούμαι».

 Δυστυχώς δεν διδάσκονται τίποτα, είναι αμετανόητοι, παρατήρησε, αλλά «τα κτυπήματα που υπέστη η σκευωρία -εμπνευστής της οποίας ήταν ο κ. Τσίπρας- ήταν αλλεπάλληλα». Αύριο, όμως, διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος, λήγει και τυπικά η απόπειρα ρεσάλτο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή