Νάουσα: Δακρυγόνα έξω από τη ΔΟΥ

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 12:03
Youtube/inaoussagr

Δακρυγονα στη Ναουσα

A- A A+

Ενταση σημειώθηκε το πρωί στη Νάουσα όταν κάτοικοι και φορείς της περιοχής επιχείρησαν να εμποδίσουν τη διαδικασία μεταφοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων αντικειμένων της υπό κατάργηση τοπικής ΔΟΥ στη ΔΟΥ Βέροιας, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων 

«Ξεκίνησαν να φορτώνουν τα πράγματα για να τα μεταφέρουν στην εφορία της Βέροιας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι η πόλη της Νάουσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο δήμαρχος, Τάσος Καραμπατζός. 

Ηρεμία εν τω μεταξύ επικρατεί στη Δεσκάτη Γρεβενών όπου χθες συνελήφθησαν ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης κατά τη διαμαρτυρία των κατοίκων για τη μεταφορά της εφορίας στα Γρεβενά. «Ο κόσμος έχει αποχωρήσει από το σημείο της εφορίας ενώ όλα τα υλικά έχουν ήδη μεταφερθεί. Αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο προσπάθειες σε πολιτικό επίπεδο προκειμένου να περισώσουμε κάτι, αν μπορέσουμε», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών έληξαν οι καταλήψεις των ΔΟΥ σε Λεωνίδιο και Κυπαρισσία, ενώ αντίθετα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Πύλο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο,  το πρωί οι υπάλληλοι εισήλθαν χωρίς προβλήματα στο κτήριο της ΔΟΥ και ήδη έχει ξεκινήσει η μεταφορά των υπολογιστών και του αρχείου στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΜΠΕ ο κ. Παναγιωτόπουλος, κατά τη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών που είχαν οι φορείς και οι βουλευτές της Μεσσηνίας, υπήρξε δέσμευση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, ότι άμεσα θα λειτουργήσουν στην Τριφυλία τρία Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, σε Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους και Φιλιατρά. 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή