Στο Βερολίνο δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός

Απέναντι στην Άλμπα οι «πράσινοι» στοχεύουν στην πρώτη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 10:30
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει την ουραγό και θεωρητικά ασθενέστερο συγκρότημα του ομίλου στο «Ο2 World» του Βερολίνου με απόντα για ακόμη έναν αγώνα τον φυσικό ηγέτη της, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα εναντίον της Μάλαγα.

A- A A+

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας θα αναζητήσει απόψε ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο με αντίπαλο την Άλμπα, στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής (5ος όμιλος). 

YOUTUBE/EUROLEAGUE
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει την ουραγό και θεωρητικά ασθενέστερο συγκρότημα του ομίλου στο «Ο2 World» του Βερολίνου με απόντα για ακόμη έναν αγώνα τον φυσικό ηγέτη της, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα εναντίον της Μάλαγα, επιδιώκοντας να κατακτήσει την τρίτη νίκη στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, απέναντι στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Η Άλμπα διαθέτει Αμερικανούς με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως οι Ντέρικ Μπάιαρς (Πανελλήνιος) και Ντιόν Τόμπσον (Ίκαρος Καλλιθέας). Άλλοι αξιόλογοι αθλητές είναι οι έμπειροι Γερμανοί διεθνείς Σβεν Σούλτσε, Χάικο Σάφαρτζιτς και ο Σέρβος διεθνής γκαρντ Βούλε Αβντάλοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις