Σε Φάληρο και Ριζούπολη το ενδιαφέρον

Ολυμπιακός και Πανθρακικός θα επιδιώξουν να θέσουν από σήμερα θεμέλια πρόκρισης
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 10:00
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Οι δύο επιθετικοί των «ερυθρολεύκων» Κώστας Μήτρογλου και Ράφικ Τζιμπούρ.

A- A A+

Δύο αγώνες περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας,  στο πλαίσιο της φάσης των «16».

Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Καβάλα (20:00), ενώ τρεις ώρες νωρίτερα (17:00) θα έχει ξεκινήσει η αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανθρακικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα εν όψει της ρεβάνς στις 30 Ιανουαρίου, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προτίθεται να κάνει, όπως και εναντίον της Παναχαϊκής, εκτενές ροτέισον.

Η επιλογή του πάντως σε εκείνον τον αγώνα δεν είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν κακός και χρειάστηκε να επιστρατεύσει τους βασικούς για να φτάσει στη νίκη.

Ο Πανθρακικός, που ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον «μαέστρο» του, Μαραμά Βαϊρουά, δεν θα έχει εύκολο απόγευμα απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία έχει εμφανίσει έως τώρα ένα πολύ καλό σύνολο στη Β΄ Εθνική, προπορεύεται στην κατάταξη και διεκδικεί με αξιώσεις, ύστερα από πολλά χρόνια, την επιστροφή στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία.

Η ακριτική ομάδα είναι ανώτερη, σαφώς πιο ποιοτική, αλλά μέχρι τώρα η διοργάνωση του Κυπέλλου αποτέλεσε πεδίο μεγάλων εκπλήξεων, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα εκείνα της Καλλιθέας και του Φωστήρα. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, στις 31 Ιανουαρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις