MotoGP: Ιδού η νέα Ducati

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 21:58
UPD:06/04/2013 22:04
DUCATI

H νέα Ducati GP13.

A- A A+

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης Wroom στην Ιταλία, η Ducati παρουσίασε χθες τη νέα της μοτοσικλέτα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP το 2013.

Είχε νωρίτερα προηγηθεί η παρουσίαση και συνέντευξη Τύπου των στελεχών της Ιταλικής ομάδας και των αναβατών της, όπου τόσο ο νεοαποκτηθείς Αντρέα Ντοβιτσιόζο όσο και ο Νίκι Χέιντεν παραδέχθηκαν ότι η ομάδα θα βασιστεί στα στοιχεία που έχει από πέρυσι και πως η εξέλιξη της μοτοσικλέτας θα γίνεται κατά την διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να έρθουν και πάλι θετικά αποτελέσματα. Επομένως, η νέα Ducati GP13, έχει κατά κύρια βάση, τα ίδια χαρακτηριστικά με την προκάτοχό της GP12.

«Αυτό είναι κάτι το αναπόφευκτο όταν κάνεις μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Η Ducati συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν ήδη αποφασιστεί. Μιλάμε όμως, για σωστές εξελίξεις που θα ξεκινήσουν από τις δοκιμές στη Μαλαισία. Πρέπει να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, ένα διετές πρόγραμμα, και μετά από εκεί θα δούμε», δήλωσε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

DUCATI

Η ομάδα της Pramac Racing.

Πέραν της εργοστασιακής ομάδας, παρουσιάστηκαν και οι μοτοσικλέτες της «δορυφορικής» ομάδας της Ducati, η οποία φέτος εμφανίζεται αρκετά ισχυρή με την προσθήκη των Μπεν Σπις και Αντρέα Ιανόνε, αντίστοιχα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις