Ευ. Βενιζέλος: Ανοιχτή πρόσκληση συνεννόησης για την αντιμετώπιση της βίας

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 20:35
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι πρόκειται για ωμή, πολιτική σκευωρία για την οποία ευθύνες έχουν και κάποιοι από το πολιτικό σκηνικό.

A- A A+

Ανοιχτή πρόσκληση συνεννόησης για την αντιμετώπιση της βίας απηύθυνε σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων.

Το βασικό θέμα που απασχόλησε τους πολιτικούς αρχηγούς στη σύσκεψη, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, ήταν η αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στα φαινόμενα βίας, η τρομοκρατική βία αλλά και η ταξική και ξενοφοβική βία. Όπως είπε, πρέπει να ξεπεράσουμε το φλερτ με τη βία και την αμήχανη αντιμετώπιση της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιπλέον, στη σύσκεψη συζητήθηκε η πορεία της οικονομίας, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αναφέρει πως σημειώθηκαν απόψε σημαντικά βήματα για όλα τα θέματα και ότι θα συνεχίσουν οι συνομιλίες την επόμενη εβδομάδα. Κρίσιμο σημείο, υπογράμμισε, είναι η στροφή της οικονομίας.

Τέλος για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι πρόκειται για ωμή, πολιτική σκευωρία για την οποία ευθύνες έχουν και κάποιοι από το πολιτικό σκηνικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή