Μ.Δαμανάκη: Ανάγκη μίνιμουμ πολιτικής συναίνεσης

«Αποφύγαμε τα χειρότερα... τώρα είναι η ώρα της Ελλάδας»
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 15:37
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την Επίτροπο της Ε.Ε., Μαρία Δαμανάκη,

A- A A+

Στην ανάγκη μίνιμουμ πολιτικής συναίνεσης αναφέρθηκε μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Επίτροπος Αλιείας Μαρία Δαμανάκη, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι το πολιτικό συστημα μπορεί να βάλει φραγμό στη βία και να εξασφαλίσει συνθήκες ομαλού και γόνιμου πολιτικού διαλόγου

«Εχουμε αποφύγει τα χειρότερα... τώρα όμως είναι η  ώρα της Ελλάδας», εκτίμησε η Επίτροπος, καθώς, όπως είπε,  οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να εκπονήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή την πρόταση για την ανάπτυξη της χώρας, για μια σοβαρή  δημόσια διοίκηση, για τη φορολογική αποτελεσματικότητα, για το τραπεζικό σύστημα.

«Αυτά δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα περιμένουμε από τους δανειστές» και για να γίνουν πραγματικότητα, χρειαζόμαστε χρόνο και ηρεμία και τη συνεισφορά όλων των πολιτικών δυνάμεων, στο βαθμό που τους αναλογεί - ένα μινιμουμ πολιτικής συναίνεσης, εξήγησε η κ. Δαμανάκη και κλείνοντας εξέφρασε την πεποίθηση ότι  το πολιτικό συστημα μπορεί να βάλει φραγμό στη βία και να εξασφαλίσει συνθήκες ομαλού και γόνιμου πολιτικού διαλόγου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή