Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2003 07:00
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κατά τόπους θα είναι αυξημένες, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς,στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 22 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 εως 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 εως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και αργότερα στα δυτικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέ την ιδια ενταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή τπώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αργότερα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 22 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή