Αγώνας χωρίς αύριο για την Κέρκυρα

Οι ουραγοί «Φαίακες» υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο παιχνίδι
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 12:17
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μόνο νίκη χρειάζεται η Κέρκυρα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

A- A A+

Στην Κέρκυρα θα πέσει απόψε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με την αναμέτρηση της ομώνυμης γηπεδούχου ομάδας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (19:30).

Οι «Φαίακες» είναι ουραγός στην κατάταξη, οπότε άλλο σχόλιο για την κρισιμότητα που έχει γι΄ αυτούς η συνάντηση δεν χρειάζεται. Αν δεν κατορθώσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Κέρκυρα θα βρεθεί κοντά στον υποβιβασμό, καθώς τα περιθώρια στενεύουν, αφού το πρωτάθλημα έχει ήδη διανύσει πάνω από το μισό δρόμο του.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, οπότε είναι σε θέση να παρατάξει μια ισχυρή και αξιόμαχη ομάδα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Αστέρας με νίκη θα περάσει μόνος στην τρίτη θέση και θα πλησιάσει το δεύτερο ΠΑΟΚ στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Σάκης Τσιώλης έχασε τον Καλαντζή την τελευταία στιγμή, με θλάση, ενώ στη διάθεσή του δεν έχει ούτε τον Μπακασέτα. Στην ενδεκάδα του αρκαδικού συγκροτήματος θα επιστρέψει ο Σανκαρέ, ενώ πιθανή θεωρείται και η παρουσία του Φορμίκα στο αρχικό σχήμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις