Ο ΠΑΟΚ δεν έσπασε το «μπετόν αρμέ» του Ατρόμητου

Ισόπαλη χωρίς τέρματα η αναμέτρηση
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 21:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/STR

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλία έφυγε από την Τούμπα ο Ατρόμητος.

A- A A+

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που διεξήχθη στην Τούμπα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έγινε η δεύτερη στο πρωτάθλημα μετά τον Ολυμπιακό που φεύγει «αλώβητη» από την έδρα του «Δικέφαλου», ο οποίος πλέον απέχει από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δέκα βαθμούς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με... κακό οιωνό για τους γηπεδούχους, καθώς στη διάρκεια της προθέρμανσης ο Χακόμπο ένοιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Γλύκο.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με βασικό μέλημα να μη δεχθούν γκολ, φροντίζοντας ιδιαιτέρως την ανασταλτική λειτουργία τους και προσπαθώντας να κάνουν τη ζημιά σε κάποια αντεπίθεση.

Ως εκ τούτου, η ποιότητα κυμάνθηκε σε πολύ μέτριο επίπεδο, καθώς από τον ΠΑΟΚ έλειψε απόψε ο παίκτης που με μια ενέργειά του θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, να αλλάξει τη ροή του αγώνα και να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα.

Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις ο -στόπερ σήμερα- Κατσουράνης λειτούργησε ως «από μηχανής Θεός», ανακόπτοντας στη γραμμή της περιοχής ισάριθμες αντεπιθέσεις του Ατρόμητου, στις οποίες ευτύχησε να καταδιώκει τον, αργό πάντως, Κούτσι: η πρώτη ήταν στο 13ο και η επόμενη στο 51ο λεπτό.

Ενδιάμεσα, ο Σουμπίνιο είχε απειλήσει την εστία του Γλύκου με ένα καλό, μακρινό σουτ στο 14΄, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Από την πλευρά τους, χωρίς φαντασία οι γηπεδούχοι παραλίγο να φτάσουν στο γκολ όχι από συνδυασμένη προσπάθεια αλλά από τα πόδια του... Φυτανίδη, ο οποίος στο 71ο λεπτό μπερδεύτηκε με τον Ιτάνζ και παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις