«Έμφραγμα» στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος - Βέροια: 1 - 1
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 19:24
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Το γκολ του Κόστλι στο 90ό λεπτό «πάγωσε» τη Νέα Σμύρνη.

A- A A+

Ο Πανιώνιος κρατούσε τη νίκη ως το 90ό λεπτό απέναντι στη Βέροια, όμως το γκολ του Κόστλι σε εκείνο το λεπτό, «απάντηση» στο τέρμα του Καμπάνταη από το 57΄, έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στη «βασίλισσα του βορρά».

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 79΄, λόγω της αποβολής του Ντούνη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με πολλά λάθη, παιχνίδι κέντρου και ελάχιστες φάσεις. Η μοναδική σημαντική ευκαιρία σε αυτό το διάστημα προήλθε από μεγάλο λάθος του Περιστερίδη, ο οποίος στο 23΄ έχασε τη μπάλα σε εύκολη έξοδο αλλά ο Καλί πλάσαρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 57΄ με σουτ του Καμπάνταη, ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Βέροιας και χαρακτηριστική αδυναμία των αμυνόμενων να απομακρύνουν την μπάλα.

Η Βέροια είχε τη μεγάλη ευκαιρία της στο 72΄, όταν ο Μπαργκάν «κλότσησε αέρα» προ του Περιστερίδη, στην μπαλιά του Ιωάννου. Η αποβολή του Ντούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79΄ υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» να οπισθοχωρήσουν για να κρατήσουν το τρίποντο.

Στο 90΄, όμως, ο Γεωργιάδης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κόστλι με κεφαλιά ισοφάρισε, υποχρεώνοντας τον Πανιώνιο στην πρώτη ισοπαλία στο εφετινό πρωτάθλημα, την οποία διαφύλαξε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Περιστερίδης, αποκρούοντας την κεφαλιά του Ιωάννου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις