Ισοπαλία στα Γιάννενα ο ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό

Κακοί οι «πράσινοι», δεν απείλησαν τους γηπεδούχους
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 17:00
Eurokinissi/EUROKINISSI

Ισόπαλη, χωρίς τέρματα, έληξε η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού.

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση των Ιωαννίνων μεταξύ του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι ομάδες έμειναν στο 0-0, στο ντεμπούτο του Φάμπρι στον πάγκο των «πρασίνων» σε αγώνα πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από το πάθος των ποδοσφαιριστών σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ποιότητα δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να καταγραφεί μία και μόνη πραγματική καλή προσπάθεια, σε φάση που ξεκίνησε στη μία εστία και ολοκληρώθηκε στην... άλλη. Στο 9ο λεπτό, λοιπόν, ο Φεγκρούς εξουδετέρωσε σωτήρια το σουτ του Κουΐνσι και στην εξέλιξη η μπάλα μεταφέρθηκε με γρήγορη αντεπίθεση στην άλλη περιοχή, με τον Καρνέζη να σταματά την τελευταία στιγμή τον Ίλιτς.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε, οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο αλλά φάσεις και πάλι δεν υπήρχαν. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν πάντως να ανοίξουν το σκορ στο 70΄, όταν η μπάλα έφτασε εκ νέου στον Ντε Βινσέντι μετά από κόρνερ που είχε εκτελέσει ο ίδιος. Ο Αργεντινός, από πολύ πλάγια θέση, έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ και ανάγκασε τον Καρνέζη σε μια δύσκολη επέμβαση.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να δηλώσει «παρών» και στο 87΄, όταν ο Κοροβέσης τον ανάγκασε να εκτιναχθεί εντυπωσαικά για να «βγάλει» σε κόρνερ το πολύ δυνατό αριστερό σουτ που επιχείρησε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσουκαλάς έστειλε την μπάλα μόλις άουτ στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις