Σε Ρόδο και Περιστέρι οι αγώνες της ημέρας

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 12:40
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΗΣ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Ρόδο από τον Κολοσσό και δείχνει να έχει βρει τη χημεία του

A- A A+

Με δύο συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Πανιώνιος.

Στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (16:00), έχοντας στον πάγκο του τον Βασίλη Φραγκιά που επέστρεψε για τρίτη φορά στην ομάδα με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του, καθώς πριν από μερικές ημέρες αντικατέστησε τον Μηνά Γκέκο.

Oι «πράσινοι» προέρχονται από μια μεγάλη νίκη επί της Μάλαγα στην Ευρωλίγκα και δείχνουν να βρίσκουν τη «χημεία» τους μετά τις «προσθαφαιρέσεις» στο ρόστερ, είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να προσέξουν καθώς οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. 

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και ο αγώνας στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι, με το Περιστέρι να φιλοξενεί τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, που βρίσκεται ψηλά (5η θέση) στην κατάταξη και παίζει καλό μπάσκετ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, όμως, χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη για να απεμπλακεί από τις τελευταίες θέσεις και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις