Στην Τούμπα το ντέρμπι της αγωνιστικής

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 12:22
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο και με νίκη θα έχει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

A- A A+

Με τέσσερις αμφίρροπες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που ήδη διανύει τη 17η αγωνιστική του. Στο ντέρμπι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Ατρόμητο.

 

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από ήττα-σοκ με 2-0 στο «Ελ Πάσο» για το Κύπελλο, όμως γνωρίζουν ότι με νίκη θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερη θέσης, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν αφήσει αρκετά πίσω έναν από τους διεκδικητές του ίδιου στόχου.

 

Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο έτερος της πρώτης τετράδας, Αστέρας Τρίπολης, που δοκιμάζετασι στην Κέρκυρα απέναντι σε μια ομάδα «διψασμένη» για βαθμούς, αφού αν οι «Φαίακες» δεν κατορθώσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, τότε ο υποβιβασμός θα είναι η πιθανότερη και λογικότερη κατάληξη.

 

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στη συνάντηση του Ηρακλείου, μεταξύ ΟΦΗ και Άρη. Οι Κρήτες δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά στη μετά Αναστόπουλου εποχή, αλλά στην έδρα τους παραμένουν δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» θα ήθελαν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Πανιωνίου για να απομακρυνθούν από τη «διακεκαυμένη ζώνη».

 

Στους «Ζωσιμάδες», τέλος, ο Παναθηναϊκός του Φάμπρι θα τεθεί αντιμέτωπος του ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της ημέρας.

 

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν και πάλι ελλιπείς, απέναντι σε μια δυνατή και από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες του πρωταθλήματος, που τους είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (1-1), με τον Ντε Βινσέντι να σημειώνει ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς.

 

Το πρόγραμμα: 

 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15:00)

ΟΦΗ-Αρης (17:15)

Πανιώνιος-Βέροια (17:15)

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις