Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Κάρολ, χάνει τη Λιβαδειά

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 15:24
UPD:15:24

O Βορειοϊρλανδός «πορτιέρο» είναι άγνωστο ακόμη αν θα συμμετάσχει στον αγώνα Κυπέλλου με την καβάλα την προσεχή Τετάρτη.

A- A A+

Ο Βορειοϊρλανδός, στον οποίο συστήθηκε θεραπεία, θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό ενώ η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη ακόμη και για τον αγώνα με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας, την προσεχή Τετάρτη.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα σήμερα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο Ντιακιτέ αποχώρησε από την προπόνηση με χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική και η κατάστασή του είναι υπό παρακολούθηση.

Το «ευχάριστο νέο» ήταν η επιστροφή του Αμπντούν στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Αλγερινό να δείχνει ότι ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί. Κανονικά προπονήθηκαν και οι Τζιμπούρ, Τάτος, που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Απόντες από το παιχνίδι της Λιβαδειάς θα είναι ο Φουστέρ (ακολουθεί θεραπεία και οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Λυκογιάννης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να προφυλαχθεί και να επανεμφανιστεί την άλλη εβδομάδα, σε έναν από τους αγώνες του Ολυμπιακού με την Καβάλα για το Κύπελλο ή τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις