ΑΕΚ: Υπόσχεση για πληρωμές από Δημητρέλο

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 19:55
UPD:20:51

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος.

A- A A+

Ο παράγοντας της Ένωσης συναντήθηκε με τους παίκτες μετά την προπόνηση και τους ζήτησε υπομονή μερικών ημερών, διαβεβαιώνοντάς τους ότι την άλλη εβδομάδα θα εισπράξουν κάποια χρήματα.

«Γνωρίζουμε όλοι την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε. Γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τη διοίκηση για να βρεθούν χρήματα κι ελπίζουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εξασφαλίσουμε κάποιο πόσο για να πάρετε και εσείς κάποια λεφτά» είπε αρχικά ο κ. Δημητρέλος και πρόσθεσε για το θέμα Βιντιάδη: «Συνεχίζει την προσπάθεια για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να μπει στην ΠΑΕ. Μέσα στο μήνα πιστεύουμε ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».

Επίσης, δεν παρέλειψε να σημειώσει την κρισιμότητα των αγώνων που έπονται: «Τα προσεχή παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα και πρέπει να τα δώσετε όλα. Ο μήνας που διανύουμε είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, έδωσε μια πολύ απαισιόδοξη εικόνα της κατάστασης. «Αν δεν μπουν άμεσα χρήματα στο ταμείο, τότε είναι πολύ λίγος ο χρόνος ζωής της ΑΕΚ. Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να πουν μέσα στο μήνα. Μετά τις 30 του μήνα δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια για να μη "σκάσει" το μαγαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις