ΑΕΚ: «Κινδυνεύει η ζωή μας» ανέφερε ο Φουρτάδο

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 10:58
UPD:10:58

A- A A+

Ο επιθετικός της Ένωσης έγραψε για την εμπειρία του στην ιστοσελίδα «Maisfutebol», περιγράφοντας τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Δεν έκρυψε την ανησυχία του για το μέλλον, τονίζοντας πως φοβάται ακόμη χειρότερες καταστάσεις εάν δεν βελτιωθεί η βαθμολογική θέση της ομάδας του.

Αφού αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, στον πρόωρο αποκλεισμό από το κύπελλο και την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ο Φουρτάδο μίλησε για τα γεγονότα στα Σπάτα.

«Το Σάββατο παίξαμε με τον Αστέρα στην Τρίπολη και χάσαμε 3-1. Σε κάποια στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί, γιατί οι οπαδοί μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Την επόμενη μέρα στην προπόνηση ήρθαν 30-40 οπαδοί, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με σίδερα, κοντάρια κι άλλα επικίνδυνα αντικείμενα. Έγινε μια συζήτηση, οι τόνοι ανέβηκαν και επιχείρησαν να μας επιτεθούν. Ο προπονητής μας προσπάθησε να τους μιλήσει και τον απώθησαν. Ήταν σκηνές ταινίας τρόμου. Η μόνη λύση ήταν να φύγω για τα αποδυτήρια γρήγορα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Περιμέναμε για πολλές ώρες να έρθει η αστυνομία, αλλά δεν εμφανίστηκε. Μόνο όταν η κατάσταση εκτονώθηκε καταφέραμε εμείς οι παίκτες να φύγουμε όλοι μαζί από το προπονητικό κέντρο, χωρίς προβλήματα», έγραψε ο Φουρτάδο και κατέληξε: «Ευχαριστώ το Θεό που όλα τέλειωσαν καλά. Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Εμείς οι παίκτες κινδυνεύουμε να ζήσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον ή και ακόμη χειρότερα αν δεν βελτιωθεί η θέση μας στη βαθμολογία. Θα τολμούσα να πω πως θα κινδυνεύσει ακόμη και η ζωή όσων είναι στην ΑΕΚ με το τέλος του πρωταθλήματος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις