Επίθεση Π.Λαφαζάνη στον Γ.Στουρνάρα για το Τ.Τ.

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 15:35
UPD:17:00

«Ψάχνουν τα ΜΜΕ τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο τρομοκράτης», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Λαφαζάνη για τον υπουργό.

A- A A+

Προσωπική επίθεση σε βάρος του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα για το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης.

«Ψάχνουν τα ΜΜΕ τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο πολιτικός τρομοκράτης», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Λαφαζάνη για τον υπουργό, ο οποίος όμως, όπως είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα υποχρεωθεί τελικά να δώσει απαντήσεις γιατί «η κυβέρνηση εξοντώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το πηγαίνει εν μια νυχτί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, απολύοντας τους εργαζόμενους».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κ. Στουρνάρα να καταθέσει στη βουλή τις εκθέσεις των Alvarez & Marsal και Black Rock, στις οποίες καταδεικνύεται -όπως είπε- ότι το Τ.Τ. είναι βιώσιμο. «Οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Τα ίδια εγκλήματα που κάνατε με την ΑΤΕ, πάτε τώρα να τα κάνετε και στο Τ.Τ.», υποστήριξε, «θα λογοδοτήσετε, όμως... Δεν θα κρυφτείτε πίσω από μια δράκα ΜΜΕ που σας στηρίζουν, ούτε θα σας καλύψει ο εσμός των κονδυλοφόρων σας».

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε ευτελισμό της Βουλής με την εισαγωγή προς ψήφιση επτά νομοσχεδίων «στη συσκευασία του ενός», «προκειμένου η κυβέρνηση να έχει τελειώσει με αυτά μέχρι το βράδυ της Δευτέρας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή