Ευρωλίγκα: Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 23:25
UPD:12/01/2013 00:33
A- A A+

Τη νίκη στη Μπαρτσελόνα χάρισαν οι ψηλοί της, Πιτ Μάικλ και Αντε Τόμιτς, που βρέθηκαν σε μεγάλη βραδιά, σε αντίθεση με τους Καιλ Χάινς και Τζος Πάουελ που απλά...εξαφανίστηκαν. Ο Τόμιτς με 15 πόντους και ο Μάικλ με 12 ήταν αυτοί που έκαναν τη ζημιά στον Ολυμπιακό, ο οποίος όχι μόνο δεν βρήκε λύση από τους «πύργους του» (εξαίρεση ο Σερμαντίνι), αλλά ούτε από τον κορυφαίο του παίκτη στη διοργάνωση, Βασίλη Σπανούλη.

YOUTUBE

Ο αρχηγός είχε 9 πόντους με 0/4 τρίποντα, ένα εξ αυτών στο τέλος που εάν έμπαινε ίσως να άλλαζε τις ισορροπίες του αγώνα. Τα 3 τρίποντα του Πέρο Άντιτς κράτησαν κοντά στο σκορ τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης που με 8 διαδοχικούς πόντους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου και 14 συνολικά, ξεχάστηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε ολόκληρη την τελευταία περίοδο.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη, έστω και χωρίς τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο λεπτό της τρίτης περιόδου. Ο «λα μπόμπα» ένιωσε τράβηγμα και έμεινε στον πάγκο σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας που μπήκε στην θέση του ήταν εξαιρετικός.

Την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σιένα, που επικράτησε απόψε με 82-76 την Κίμκι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις