Aντιδρά η αντιπολίτευση στη διαδικασία του κατεπείγοντος

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 11:49
UPD:11:52

Κατά την έναρξη της συζήτησης στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο Γ. Στουρνάρας εισηγήθηκε την ψήφισή του νομοσχεδίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ως προαπαιτούμενο για την είσπραξη της δόσης του Ιανουαρίου, αίτημα το οποίο ενέκρινε η επιτροπή με πλειοψηφία.

A- A A+

Διαφωνούν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος με την οποία ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας να ψηφιστούν οι έξι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου του φορολογικού νομοσχεδίου.

Κατά την έναρξη της συζήτησης στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο υπουργός εισηγήθηκε την ψήφισή τους με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ως προαπαιτούμενο για την είσπραξη της δόσης του Ιανουαρίου, αίτημα το οποίο ενέκρινε η επιτροπή με πλειοψηφία.

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαφώνησαν με την διαδικασία του κατεπείγοντος, ασκώντας σκληρή κριτική περί «κοινοβουλευτικής εκτροπής».

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή αποχώρησαν από τη συζήτηση, αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν ότι θα παραμείνουν ώστε να μην δοθεί η δυνατότητα να ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία το νομοσχέδιο χωρίς αντιρρήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή