Σούπερ Λίγκα: Στη Λιβαδειά τα φώτα, σε ΟΑΚΑ και Κομοτηνή οι «μάχες»

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 11:56
UPD:12:17

(Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας, που διανύουν περίοδο μεγάλης φόρμας και προέρχονται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, είναι σε θέση να απειλήσουν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μετέβησαν στην πρωτεύουσα του γειτονικού νομού με απουσίες (Ιμπαγάσα, Σιόβας, Κάρολ). Από την πλευρά των γηπεδούχων, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μεντί.

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας, εξ απόψεως βαθμολογικής σπουδαιότητας, θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ΑΕΚ να αυποδέχεται την Ξάνθη. Οι Ακρίτες έχουν βελτιωθεί αρκετά μετά την επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, πήραν βαθμούς με τελευταίο «θύμα» τον ΟΦΗ, αλλά χρειάζονται και άλλους για να απομακρυνθούν οριστικά από τη «διακεκαυμένη ζώνη», μέλος της οποίας είναι η Ένωση. Για να παραμείνει στην κατηγορία η ΑΕΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και ο σημερινός αγώνας προσφέρεται.

Στην Κομοτηνή, τέλος, ο Πανθρακικός θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ 1-4 στο οποίο τον υποχρέωσε ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ο φιλοξενούμενος Πλατανιάς του Άγγελου Αναστασιάδη ανέβηκε στη Θράκη για να πολεμήσει και να επιστρέψει στα Χανιά με θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα: ΑΕΚ–Ξάνθη (17:15), Πανθρακικός–Πλατανιάς (17:15), Λεβαδειακός–Ολυμπιακός (19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις